Nieuwsberichten

21/01/2014: Winterborrelwandeling naar Kluis van Bolderberg blijft succesverhaal

Naar jaarlijkse traditie organiseerde de VZW Toerisme Heusden-Zolder op 19 januari 2014, de dag dat in Bolderberg de Sint-Antoniuskermis wordt gevierd, een Winterborrelwandeling naar de Kluis van Bolderberg. Een erg geslaagde wandeling in lenteweer waarbij honderden genieters naar de kluis van O.L. Vrouw van Loreto trokken.

Een geleide wandeling onder leiding van de gelegenheidskluizenaar Michel Verdonck lokte alleen al meer dan 150 deelnemers! Nog veel meer wandelaars trokken op eigen houtje naar boven om te genieten van dit toch prachtig decor.

Lees verder
19/01/2014: Winterborrelwandeling in lentetemperatuur

De Winterborrelwandeling van de vzw Toerisme Heusden-Zolder verliep in quasi lentetemperaturen, en honderden mensen maakten de wandeling naar de kluis.

Lees verder
19/01/2014: Veel pelgrims op de winterborrelwandeling

De vzw Toerisme mag zeker van een geslaagde Winterborrelwandeling spreken. Tijdens de begeleide wandeling, waar de gids Michel Verdonck verkleed als Kluizenaer het verhaal van Krystina, Lambert Hoelen en de Kluis van Loredo vertelde. Waren 150 paar luisterende oren aanwezig. Dit getal alleen was al ongelooflijk.

Lees verder